Termeni & Conditii

argintart.ro este un magazin online care este administrat de:

SC Silver Antique SRL

C.U.I. 36011256

J40/6147/2016 Registrul Comertului Bucuresti

Sediul social:strada Arh.Ionescu Grigore nr 63,bloc T73,apart 42,sector 2,Bucuresti.

Telefon contact:0724398415

E-mail: argintart@gmail.com

ATENTIE!Suntem magazin online si nu facem vanzari la adresa sediului social

Accept

Accesul pe site-ul www.argintart.ro constituie acceptarea termenilor și condițiilor descrise mai jos, în condițiile legii. Termenii și condițiile pot fi schimbate fără notificare prealabilă.

Confidențialitate

Argintart.ro respectă intimitatea clienților săi și avem grijă ca toate informațiile furnizate de cumpărătorii noștri să rămână strict confidențiale.

Conform deciziei nr 200/2015 privind stabilirea cazurilor pentru prelucrarea datelor cu caracter personal,avand in vedere ca informatiile preluate pe site nu sunt folosite decat pentru facturare,nu este necesara inregistrarea ca operator de date cu caracter personal a administatorului site-ului.

Drepturile persoanelor vizate

Conform legii, persoanele vizate (dumneavoastră sau o altă persoană ale cărei date le furnizați) dețin următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a cere o confirmare asupra faptului că datele sale sunt sau nu prelucrate și orice alte informații privitoare la acestea;
  • Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare;
  • Dreptul de opoziție: Persoana vizată are dreptul de a se opune ca datele sale să facă obiectul unei prelucrări (de ex. folosirea datelor pentu marketing direct);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • Dreptul de a se adresa justiției.

Pentru toate comunicările privind datele de caracter personal, folosiți orice modalitate de contact:

* ANSPDCP – Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

* ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului<

Acuratețea imaginilor

Culorile reproduse în fotografiile produselor de pe acest site sunt foarte aproape de original, dar nu identice, redarea culorilor depinzând în mare măsură de felul în care este calibrat fiecare monitor în parte. Fotografiile sunt realizate profesional, din multe unghiuri și poziții, în încercarea de a reda cât mai exact toate caracteristicile produsului.

Obiectele pot părea mai mici sau mai mari decât sunt în realitate, în funcție de cum au fost fotografiate, de aceea fiecare obiect are o descriere a dimensiunilor (lungime, lățime, diametru, grosime, gramaj, etc.) de care vă rugăm să țineți cont atunci când achiziționați un produs din www.argintart.ro

În marea lor majoritate, obiectele oferite spre vânzare sunt vechi și pot prezenta diferite grade de uzură sau patină a timpului. Toate  eventualele imperfecțiuni sunt prezentate în fotografii cu detaliu și menționate în descrierea produsului. Dacă apreciați faptul că aveți nevoie de mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați a ne adresa întrebări. Un consultant va răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Prețurile și stocurile

Ne străduim să nu existe inexactități în prețurile și stocurile afișate, dar este posibil să apară erori independente de voința noastră și în aceste cazuri ne rezervăm dreptul de a nu accepta comanda unui produs cu un preț afișat incorect sau pe care nu îl mai avem pe stoc.

Prețurile afișate sunt în LEI ( RON ) și conțin toate taxele aplicabile, mai puțin costul livrării.Livrarea se face doar prin firme de curierat de renume.Puteti alege dvs compania de curierat pe care o doriti pentru livrarea produsului sau putem sa va comunicam variantele noastre de colaborare cu firme de curierat,bazate pe experienta proprie.TOATE TAXELE LEGATE DE TRANSPORTUL COLETULUI CAD IN SARCINA EXCLUSIVA A CUMPARATORULUI(DOAR DACA NU SE STABILESTE ALTFEL DE COMUN ACORD)

Returnarea produselor

Aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestora. Pentru aceasta trebuie să ne notificaţi în scris sau telefonic, prin una din următoarele metode:

  • printr-un e-mail la argintart.ro (menționând numărul comenzii, numele dumneavoastră și produsele pe care doriți să le returnați)
  • telefonic la numărul 0724398415

Retururile se vor realiza exclusiv prin sistemul de curierat rapid al firmelor de curierat, cu opțiunea de verificare la livrare.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta recepționarea unor produse returnate, atunci când constatăm faptul că au fost deteriorate sau uzate excesiv din vina exclusivă a cumpărătorului.

Produsele returnate trebuie să fie expediate în ambalajul original sau într-un ambalaj similar.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate integral de către cumpărător.

În cazul unui retur parțial, atunci când culpa aparține vânzătorului,argintart.ro va suporta numai cheltuielile de retur pentru acel produs, în suma echivalentă cu valoarea costului de livrare stabilit pentru acel articol.

Argintart.ro suportă cheltuielile de retur numai atunci când produsul/produsele nu corespunde/corespund descrierii enunțate în oferta noastră de vânzare. Exemplu: dimensiuni eronate, stare de conservare necorespunzătoare cu cea din descriere, neconformitate privitoare la natura metalelor, etc.

Garanții

Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de 30 zile, în conformitate cu legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta.

Orice reparație a produselor aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și a transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care ați recepționat coletul de la curier sau din oficiul poștal.

Produsele realizate din metale prețioase și/sau decorate cu pietre prețioase sunt expertizate de  Direcția Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley din cadrul Autorității  Naționale pentru Protecția Consumatorului și sunt livrate însoțite de un certificat de expertiză sau conformitate.

Magazinul argintart.ro, reprezentat prin SC Silver Antique SRL, este comerciant autorizat ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase.  Adeverinta inregistrata cu nr. 9851/2016.

Dacă aveți probleme cu un produs aflat în garanție, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa argintart@gmail.com sau să ne contactați telefonic la numărul 0724398415.

Această garanție nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului așa cum este aceasta stipulată în legislația națională.