Sunt 3 variante:

  1. Sunati la numarul de telefon din CONTACT si comandati piesa dorita.Cereti detalii despre obiect,despre livrare si despre orice aspect legat de vanzare.
  2.  La fiecare produs aveti un formular pentru opinie/comanda,la fel ca la rubrica CONTACT unde este acelasi formular.Pe acesta treceti obiectul dorit si numarul de telefon.In scurt timp veti fi contactati telefonic pentru confirmare si stabilirea tuturor detaliilor referitoare la livrare.
  3. Puteti face comanda direct prin e-mail la adresa argintart@gmail.com.Aici veti trece datele dvs de contact pentru livrare,inclusiv numarul de telefon.In scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare si detalii referitoare la livrare.

Toate obiectele de pe site sunt din argint masiv de diverse puritati. Argintul este un metal moale si pentru a fi folosit sub forma unor obiecte de uz comun, el trebuie aliat cu diverse metale, cel mai comun fiind cuprul. Astfel argintul poate avea puritate de 950/1000,925/1000,875/1000,800/1000 sau diverse alte concentratii stablite de standardele tarilor unde sunt facute piesele.

Obiectele de pe site sunt verificate de catre specialistii Directiei verificare si marcare metale pretioase din cadrul ANPC.Pentru obiecte exista certificate oficiale de expertiza care atesta ca acestea sunt din argint masiv.De asemenea toate piesele au marcaje specifice argintului,aplicate conform legilor din tarile de origine.

Toate piesele prezentate sunt originale,au fost facute in perioada indicata in descriere. Nu avem reproduceri/copii.

Toate piesele prezentate sunt unice si produse de cele mai multe ori individual,cu exceptia seturilor(de lingurite,de tacamuri,de pahare etc).

Nu, acestea sunt piese facute acum zeci sau sute de ani. Fiecare piesa are propria sa istorie si urme de utilizare. Descrierea produsului arata starea acestuia alaturi de pozele prezentate. Toate piesele sunt din perioada secolelor 19 sau 20,nu avem piese din patrimoniul national.

Suntem un magazin on-line si vanzarile se fac prin intermediul firmelor de curierat.In momentul primirii produsului il puteti verifica cateva minute. Pe site exista la fiecare obiect o descriere amanuntita si poze de detaliu,ca sa va puteti face o parere despre obiecte. Totusi,daca doriti sa vedeti piesele inainte de cumparare,nu este nici o problema. Pentru stabilirea unei intalniri sunati la numarul de contact.

Da, pot fi folosite fara probleme. Totusi,pentru anumite piese, mai ales pentru cele foarte vechi, se recomanda grija in utilizarea lor. Acestea trebuie manevrate cu atentie pentru a le feri de lovituri sau alte probleme.

Argintul este un metal destul de rezistent. Piesele pot fi folosite fara probleme. Totusi,trebuie sa aveti grija la curatarea lor de praf,de urme de utilizare,de resturi alimentare etc. Nu folositi niciodata masina de spalat vase pentru obiectele din argint. Sarea si compusii chimici din produsele de curatare pentru masinile de spalat pot afecta grav piesele. De asemenea,nu folositi bureti abrazivi,creme abrazive,bicarbonat sau pasta de dinti pentru curatare.De cele mai multe ori e de ajuns o spalare doar cu apa.

Argintul oxideaza in timp si se acopera cu o pelicula denumita patina.Unii prefera aceasta patina,altii prefera ca obiectele sa fie stralucitoare.Pentru a curata si da luciu pieselor,recomand sa folositi produse profesionale care se gasesc in magazine de bijuterii,pe internet sau sa apelati la bijutieri.In momentul in care cumparati un produs,ne puteti cere sa fie curatat.

DA, se ofera factura fiscala pentru persoane fizice si juridice. Bonul fiscal este emis de firma de curierat care livreaza produsul si reprezinta valoarea platita a facturii,conform legislatiei in vigoare. Conform legislatiei in vigoare platile in numerar sunt limitate la 5000 RON/zi astfel ca pentru sume peste aceste valori trebuie folosite transferurile bancare iar platile vor fi facute in contul firmei.