argintart.ro este un magazin online care este administrat de:

SC Silver Art SRL

C.U.I. 37405518

J23/1673/2017 Registrul Comertului Bucuresti

Sediul social:Balotesti-Ilfov

Telefon contact:0757453678

E-mail: argintart@gmail.com

ATENTIE! Suntem magazin online si nu facem vanzari la adresa sediului social

 

Accept

Accesul pe site-ul www.argintart.ro constituie acceptarea termenilor și condițiilor descrise mai jos, în condițiile legii. Termenii și condițiile pot fi schimbate fără notificare prealabilă.

Confidențialitate

Argintart.ro respectă intimitatea clienților săi și avem grijă ca toate informațiile furnizate de cumpărătorii noștri să rămână strict confidențiale.

Conform deciziei nr 200/2015 privind stabilirea cazurilor pentru prelucrarea datelor cu caracter personal,avand in vedere ca informatiile preluate pe site nu sunt folosite decat pentru facturare,nu este necesara inregistrarea ca operator de date cu caracter personal a administatorului site-ului.

 

Drepturile persoanelor vizate

Conform legii, persoanele vizate (dumneavoastră sau o altă persoană ale cărei date le furnizați) dețin următoarele drepturi:

Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a cere o confirmare asupra faptului că datele sale sunt sau nu prelucrate și orice alte informații privitoare la acestea;
Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare;
Dreptul de opoziție: Persoana vizată are dreptul de a se opune ca datele sale să facă obiectul unei prelucrări (de ex. folosirea datelor pentu marketing direct);
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
Dreptul de a se adresa justiției.
Pentru toate comunicările privind datele de caracter personal, folosiți orice modalitate de contact:

* ANSPDCP – Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

* ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului<

 

Acuratețea imaginilor

Culorile reproduse în fotografiile produselor de pe acest site sunt foarte aproape de original, dar nu identice, redarea culorilor depinzând în mare măsură de felul în care este calibrat fiecare monitor în parte. Fotografiile sunt realizate profesional, din multe unghiuri și poziții, în încercarea de a reda cât mai exact toate caracteristicile produsului.

Obiectele pot părea mai mici sau mai mari decât sunt în realitate, în funcție de cum au fost fotografiate, de aceea fiecare obiect are o descriere a dimensiunilor (lungime, lățime, diametru, grosime, gramaj, etc.) de care vă rugăm să țineți cont atunci când achiziționați un produs din www.argintart.ro

În marea lor majoritate, obiectele oferite spre vânzare sunt vechi și pot prezenta diferite grade de uzură sau patină a timpului. Toate eventualele imperfecțiuni sunt prezentate în fotografii cu detaliu și menționate în descrierea produsului. Dacă apreciați faptul că aveți nevoie de mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați a ne adresa întrebări. Un consultant va răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

 

Prețurile și stocurile

Ne străduim să nu existe inexactități în prețurile și stocurile afișate, dar este posibil să apară erori independente de voința noastră și în aceste cazuri ne rezervăm dreptul de a nu accepta comanda unui produs cu un preț afișat incorect sau pe care nu îl mai avem pe stoc.

Prețurile afișate sunt în LEI ( RON ) și conțin toate taxele aplicabile, mai puțin costul livrării.Livrarea se face doar prin firme de curierat de renume.Puteti alege dvs compania de curierat pe care o doriti pentru livrarea produsului sau putem sa va comunicam variantele noastre de colaborare cu firme de curierat,bazate pe experienta proprie.TOATE TAXELE LEGATE DE TRANSPORTUL COLETULUI CAD IN SARCINA EXCLUSIVA A CUMPARATORULUI(DOAR DACA NU SE STABILESTE ALTFEL DE COMUN ACORD)

 

Returnarea produselor

Aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestora. Pentru aceasta trebuie să ne notificaţi în scris sau telefonic, prin una din următoarele metode:

printr-un e-mail la argintart.ro (menționând numărul comenzii, numele dumneavoastră și produsele pe care doriți să le returnați)
telefonic la numărul 0752464942
Retururile se vor realiza exclusiv prin sistemul de curierat rapid al firmelor de curierat, cu opțiunea de verificare la livrare.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta recepționarea unor produse returnate, atunci când constatăm faptul că au fost deteriorate sau uzate excesiv din vina exclusivă a cumpărătorului.

Produsele returnate trebuie să fie expediate în ambalajul original sau într-un ambalaj similar.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate integral de către cumpărător.

În cazul unui retur parțial, atunci când culpa aparține vânzătorului,argintart.ro va suporta numai cheltuielile de retur pentru acel produs, în suma echivalentă cu valoarea costului de livrare stabilit pentru acel articol.

Argintart.ro suportă cheltuielile de retur numai atunci când produsul/produsele nu corespunde/corespund descrierii enunțate în oferta noastră de vânzare. Exemplu: dimensiuni eronate, stare de conservare necorespunzătoare cu cea din descriere, neconformitate privitoare la natura metalelor, etc.

 

Garanții

Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de 30 zile, în conformitate cu legea 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta.

Orice reparație a produselor aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și a transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care ați recepționat coletul de la curier sau din oficiul poștal.

Produsele realizate din metale prețioase și/sau decorate cu pietre prețioase sunt expertizate de Direcția Metale Prețioase, Pietre Prețioase și Proces Kimberley din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și sunt livrate însoțite de un certificat de expertiză sau conformitate.

Magazinul argintart.ro, reprezentat prin SC Silver Antique SRL, este comerciant autorizat ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase.

Dacă aveți probleme cu un produs aflat în garanție, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa argintart@gmail.com sau să ne contactați telefonic la numărul 0752464942.

Această garanție nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului așa cum este aceasta stipulată în legislația națională.

Securitatea datelor personale

 

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

 

www.argintart.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.

 

Vă rugăm să rețineți că sunteți personal răspunzător pentru confidențialitatea și păstrarea în condiții de siguranță a datelor dumneavoastră de utilizator sau a parolelor dumneavoastră, care v-au fost predate sau comunicate.

 

Datele furnizate de dumneavoastră

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi sau completați un formular cu date pe pagina noastră web, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dumneavoastră pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm:

1.Date personale ce vă pot identifica

Când vă creați în mod voluntar un cont de utilizator folosind sistemul de înregistrare pe care îl punem la dispoziție pe acest website, vă colectăm următoarele date personale:

Adresa de e-mail;
Parola de acces (această parolă o generaţi dumneavoastră în timpul creării contului).
În lipsa acestor informații, este imposibilă înregistrarea și crearea contului.
Ulterior înregistrării și autentificării în contul de utilizator și atunci când achiziționați un produs de pe website sau folosiți website-ul în orice mod, vă putem ruga să introduceți și alte informatii, precum:

Nume si prenume;
Adresă de facturare și/sau adresă de livrare;
Număr de telefon;
Data și locul nașterii;
Când este cazul – date privind societatea pe care o reprezentați (și în numele căreia acționați), precum și profesia dumneavoastră;
Anumite informații privind situația dumneavoastră financiară;
Informaţii necesare facturării;
De asemenea, când comandați un produs prin intermediul telefonului, apelând serviciul nostru de relații cu clienții, putem înregistra convorbirea telefonică și păstra înregistrarea vocii dumneavoastră.

În viitor, dacă vă vom solicita și alte date personale, vă vom informa și vă vom cere acordul.

2. Cookie-uri

Cookies sunt fișiere text de mici dimensiuni formate din litere, cifre și numere, care sunt stocate pe computerul, dispozitivul mobil sau alt echipament pe care un utilizator îl foloseşte atunci când accesează diverse website-uri. Cookies nu sunt şi nici nu conțin viruși; dar pentru că stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, ele pot fi folosite de unele persoane ca o formă de spyware.
De ce folosim cookies?

Noi le folosim deoarece ne ajută cu următoarele:
• Să vă facilităm accesul la paginile acestui website;
• Să ne asigurăm că website-ul funcționează corect și adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră;
• Să identificăm dispozitivul de pe care accesați website-ul ;
• Să ușurăm și să îmbunătățim navigarea pe website;
• Să primim informații privind modul în care folosiți website-ul, despre preferințele online, despre conținutul vizualizat și istoricul de navigare, toate acestea pentru a vă îmbunătăți continuu experiența de navigare;
• Să măsurăm și să optimizăm caracteristicile instrumentelor online de analiză – Analytics (de exemplu, pentru confirmarea unui anumit nivel de trafic pe website, modul în care ajungeți pe website: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri, etc.).
Noi nu dezvaluim informațiile colectate prin cookies decât partenerilor menționați în acest material. Nu intenționăm să le divulgăm altor persoane, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă. Mai mult, noi nu vindem informația colectată prin cookies.

Ce cookies folosim noi?

 

Cookie-uri specifice unei sesiuni online:
Cookie-urile specifice unei sesiuni sunt stocate în memoria calculatorului utilizatorului doar pe durata unei sesiuni de navigare pe Internet și sunt șterse în mod automat în momentul în care browser-ul este închis. Pot deveni inaccesibile și dacă sesiunea a fost inactivă pentru o anumită perioadă de timp (de regulă, 20 de minute).

• Cookies plasate de terti („third party cookies”):
Pe unele pagini, terții pot plasa propriile lor cookies anonime, pentru a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele de socializare, aflat pe website-ul nostru, respectiva rețea de socializare vă va înregistra activitatea. Datorită modului de utilizare, website-ul nostru nu poate accesa aceste cookies ale terților, iar terții nu pot accesa acele cookies folosite de website-ul nostru.

 

Cum puteți elimina cookies

 

Website-ul www.argintart.ro va recunoaște browser-ul dumneavoastră până când cookies expiră sau sunt eliminate. Folosind setările browser-ului (din meniul Help sau Options), puteți fie să eliminați anumite cookies deja stocate pe dispozitivul dumneavoastră, fie sau să le blocați pe altele. Multe browsere oferă posibilitatea de a schimba setările cookies. În general, ele au integrate setări care furnizează diferite nivele de acceptare, perioade de valabilitate și ștergere automată după ce ați vizitat un anumit website. Website-ul nostru va funcționa chiar dacă veți alege să ștergeţi, să dezactivaţi sau să blocaţi unele cookies; atenţie însă, dezactivarea sau refuzul de a primi cookies (din partea noastră sau a partenerilor noștri) poate face imposibil accesul dumneavoastră la unele secțiuni sau funcționalități ale website-ului, făcându-l dificil de vizitat și folosit.

Oricând doriți să aflați mai multe detalii despre cookies și rolul lor (inclusiv cum puteţi folosi browser-ul pentru a le bloca sau șterge), vă rugăm să accesați şi să consultaţi website-ul All About Cookies.Pentru setările privind cookies plasate de alţi parteneri sau terți, puteți consulta website-ul: Your Online Choices.

Continuând să folosiți acest website, după ce aţi citit și acceptat mesajul de atenţionare postat în partea din stânga-jos a primei pagini a website-ului, declaraţi că acceptați folosirea cookies, așa cum este descrisă în acest material informativ.

 

3.Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

4. Analitice: folosim Google Analytics pentru măsurarea performanţelor website-ului. Pentru mai multe informaţii privin cookie-urile folosite de Google Analytics va rugăm să accesaţi şi să consultaţi Google Analytics Cookie Usage on Websites.

 

Cu cine partajăm datele tale (parteneri): Google, Facebook

 

Cât timp îți păstrăm datele

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

De ce le colectăm?

Avem nevoie de aceste informații:

Pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;
Pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;
Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;
Pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;
Pentru a putea face comentarii sau sugestii pe website;
Deoarece cookie-urile ne permit să vă recunoaștem atunci când reveniți pe website și să vă oferim o experiență personalizată;
Pentru a urmări traficul anonimizat, nivelul de activitate și modurile de folosire a website-ului;
Pentru a îmbunătăți campaniile noastre de marketing și eforturile de promovare;
Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe website;
Pentru a îmbunătăți funcționarea website-ului și administrarea sistemului;
Pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și pentru a personaliza conținutul, aspectul și serviciile website-ului;
Vă vom informa dacă, în viitor, vom dori să folosim datele dumneavostră și pentru alte scopuri decât cele de mai sus, iar dumneavostră veți avea posibilitatea să acceptați sau să refuzați.

 

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email la argintart@gmail.com.
De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine ( date trimise prin intermediul formularului de contact) . Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

 

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.